Monday 29 September 2014

Добре дошли в Дриймленд!



Нищо не се случва, освен ако преди това не е било мечта"

Карл Сандбърг


Добре дошли в Dreamland (Дриймленд) - страната на мечтите - в сайта за мечтатели. Но не празни мечтатели, а такива, които сбъдват мечтите си! За това, ако вярвате, че сте създадени, за да живеете щастливо и да творите живота си с вдъхновение - този сайт е за вас!

Приветствието може би ви е познато от форума, в който много от вас намериха събрано всичко, което помага да градим живота си такъв, какъвто понякога дори се страхуваме да го поискаме.

Темата е необятна - за това решихме да й посветим цял отделен сайт, в който ще публикуваме само статиите - основите, според различни източници, както и практиките, техниките и ритуалите, които  ни помагат да съсредоточим вътрешната си сила, да я канализираме и насочим така, че да ни служи по най-добрия начин. Тук ще намерите материали и за това, как да сме здрави и жизнени, за начините да поддържаме енергията и вибрациите си високи и да влизаме в своя Вихър, където сме Велики Творци и където се намира всичко, което сме пожелали и скътали през годините.

Всичко това, както и преди, можете да обсъждате на страниците на форума ни - кликнете тук. 

Дълбоката си благодарност изразяваме към тези, които започнаха това дело през 2008 - с темата "Подсъзнанието може всичко" във форума Бгмамма, както и към всички, които пишат и в момента във форума, споделят своите успехи и открития и така помагат на много други хора, като разпространяват надежда за един по-добър живот, какъвто заслужава всеки от нас! . Искрено се надяваме, че ще продължим това прекрасно пътешествие заедно. Защото всички знаем, че щастието не е на финала, с постигането на целите - то е в пътя към тях!

Ние вярваме в това - затова създадохме този сайт. Вие, вероятно, също вярвате - или поне сте на път да повярвате, че можете да сте творци на щастието си - за това сте при нас - за което ви благодарим от сърце!

В Dreamland има място за всички пътища към щастието, защото и ние сме различни - но не случайно сме заедно на тази земя - всеки от нас носи частица от многоцветната дъга. Затова вярваме в свободната воля на всеки да избере този път, който е най-подходящ за него.

В Dreamland вярваме, че всичко е възможно и че няма ограничения - освен тези, които сами, често неволно, си поставяме.

ТУК можете да задавате всякакви въпроси, които Ви вълнуват - независимо дали се занимавате със съзнателно постигане на мечтите си от години, или едва сега се осмелявате да стъпите на тази пътека.

В раздел "Въпроси към психолога" можете да зададете въпроси към нашия консултант-психолог Лили Барутчиева. Моля, задавайте всеки въпрос в отделна тема. Ако предпочитате въпросът да не бъде свързан с вашата самоличност във форума, можете да използвате специално създаденото потребителско име Потребител (изписано на кирилица) с парола potrebitel.

В раздела "Въпроси към астролог-психолога" можете да задавате въпроси към Ралица Сърцанова - Емарт - астролог-психолог, един от консултантантите на "Дриймленд - Да сбъднем мечтите си заедно"

И, не на последно място - когато сте уморени от изминалия ден и нещата изглеждат малко по-трудни, отколкото обикновено - Dreamland е мястото да разпуснете, да потърсите вдъхновение, да се разсеете, да початите с приятели и съмишленици.

Нашата страница във - Dreamland - Аз сбъдвам мечтите си!

И групата ни във - Dreamland - Да сбъднем мечтите си заедно! (ПОЗИТИВНАТА ГРУПА)

Каналът ни в


Ако имаш мечта, позволи й да се сбъдне!

7

No comments:

Post a Comment