Tuesday 6 October 2015

Техника на Палиенко за трансформиране на радостта, агресията и депресията

1. Когато чувствате РАДОСТ - това говори, че вас ви"извеждат" към емоции, защото:
- нямате готовност за приемане на дадена ситуация или информация;
- капацитетът  ви е много малък (т.е. вие сте категорични, много емоционални и не можете да обработите за единица време голямо количество информация, която идва към вас.

Чрез радостта " изплисквате навън" информацията и тя вече не участва във формирането на вашето бъдеще, но също така, това показва, че скоро могат да ви се случат неприятности, проблеми, болести или конфликти - защото ще трябва да ви "заземят".

Т.е. не бива да се потиска радостта (иначе ще ви разруши) и не бива да се "изпада" в радост (защото тя веднага ще формира неприятности)

Затова, КОГАТО ИДВА РАДОСТТА, първото, което можете да направите, това е веднага да мечтаете, в сегашно време! Желателно е да мечтаете за себе си (за да не отдавате тази енергетика).

Не е важно за какво точно: за своя личен живот, за здравето си, за финансовото благополучие, за яхта, за кола, за осъзнаване, за реализация или за нещо друго. Когато започнете да правите това, след това у вас (практически незабавно) емоционалността "спада до нула", тъй като тази енергия отива за формиране на това, което сте си представили (или което сте произнасяли). Трябва да се мечтае не повече от 3 секунди за всеки обект (субект) и да се превключва, да се превключва, да се превключва на друго.

НАЙ-ВАЖНОТО е да изпитате определено СЪСТОЯНИЕ: шастие и удоволствие (лекота, спокойствие, добро). Ако не ви се иска да правите това, нямате мечти и не знаете какво искате, просто вдигате ръце нагоре и с огромна сила, напрягайки тялото си, отдавате цялата тази енергия на Бог. (всъщност, тя няма да отиде към Бог - ще отиде към вашето най-близко бъдеще и ще образува там събития, които ще се случват за ваше удоволствие).


2. Следващата енергия, която можете да използвате - това е енергията НА АГРЕСИЯТА.

Това е също положителна енергия, които все още не е имала време да се реализира. Можете да й помогнете да се структурира - като започнете да мислите съзидателно.

Например, когато сте разгневени и ви се иска „да грабнете меча и да накълцате всички на кайма“, вместо това можете да превърнете тази енергия в творческо мислене. Отначало ще ви се струва, че това е все едно да вдигнете 300 кг (когато можете да вдигнете максимум 60 кг и че никога не можете да направите това.... Но взимате и мислите съзидателно, така, както ви се иска да бъдат нещата - например, този човек вече е добър! И всичко вече ви е чудесно, получава се!

Или: ако не ви върви някаква работа или бизнесът не "потръгва" - си представяте, че той вече е забележителен и прекрасен.

Или: ако хората не оправдават доверието ви, то си представяте, че ви дават много пари и че са много порядъчни.

Т.е. започвате да МИСЛИТЕ СЪЗИДАТЕЛНО, когато имате силна емоция на агресия.

Отначало се създава безумен конфликт отвътре? Но той продължава максимално една минута, ако вие неотклонно проявявате характер и започвате да мислите позитивно-съзидателно.

Бог винаги представлява творческа програма. 
В Бога няма програми, работещи чрез отхвърляне и чрез разрушаване. 
Ако не успяваме да бъдем в синхрон със Съзиданието - то това Съзидание просто ще ни разруши, защото физиката не успява да се синхронизира с полевите структури.

Да кажем, вие сте счетоводител, който знае само законодателна основа от 1973 година и прекрасно смята на сметало. Ако не се интересувате от новите закони за данъчното облагане, от Кодекса на труда и не усвоявате нови компютърни програми, след което ще разберете, че уж сте добър и прекрасен счетоводител, но никому не сте нужен, защото вече не сте професионалист. Въпреки че по едно време сте били професионалист.
Затова е важно винаги да се движим напред!

И когато някой ме пита: "Ако слушам вашите уебинари или семинари, започна да правя нещата, както Вие казвате, ще стана ли щастлив завинаги?" 
- Не! Всичко това е временно! По-нататък е необходимо отново, да работите над себе си!

В това се състои нашият процес! В това се състои живота ни! За нас е важно да живеем с процеса, да престанем да бъдаем такива, каквито сме били и да ставаме всеки път нови, нови, нови.

Но, за съжаление, нашият консерватизъм, осъждане, претенции, недоволство - всичко взима връх над нас. Защото това е сила, която иска да ни подчини... Спомнете си, как работи това: "Ако искате да опознаете един човек - дайте му власт или пари" - и веднага ще видите какъв е той.
Ако това е СИЛЕН човек, той ще се развива, ще се движи напред, ще хармонизира пространството и ще прави нещо прекрасно.
Ако е СЛАБ - ще започне да унижава, обижда, унищожава, воюва или ще влезе в деградация (алкохол, наркотици и всевъзможни психични отклонения).

Т.е. принципът е много прост - всички имаме ИЗБОР:
1. Да вървим по пътя на разрушението си (когато идва Новото - да използваме това ново за разрушение)....
2. Да следва пътя на развитие (когато се предлага нов: Не е важно този проблем и диагностични или тази добра и любов, - ние отидете на трансформация. Да не затъваме във всичко това. Да го пропускаме през себе си.


3. Следващата енергия, която Ви дава огромно количество изменения - това е енергията на ДЕПРЕСИЯТА. Винаги помнете, че депресията е резултат от факта, че вие досега живеете по старите закони, а вече работят нови.

ТЕХНИКА ЗА РАБОТА С ДЕПРЕСИЯТА
Тя много прости и основата е ОТКАЗ ОТ МИНАЛОТО
1. Представяте си, че зад вас има пустота. Изобщо няма нищо.
2. Изпращате всичко негативно в земята (въпреки че всъщност това не е негативно, а позитивно, което не успявате да реализирате навреме) и сега то се превръща в тор за Земята.
3. БЛАГОДАРИТЕ за това ново, което идва към вас, но вие още не го виждате и не го чувствате, защото в настоящия момент се намирате в песимизъм и усещане, че всичко е напразно и нищо не ви трябва или нищо не ви се иска.

Това е най-забележителното състояние!!! В ТОЗИ МОМЕНТ СТЕ НАЙ-БЛИЗКО ДО БОГА, защото у вас не работят законите, което значи, че сте станали естествени.


Когато законите у вас работят, вие ставате или значителен, или горд, или самоуверен, или агресивен, или препълнен.  Излиза, че сте ограничен от тези закони и живеете в рамките на това, в кое намерение се намирате.

Още от Александър Палиенко може да прочетете в темата Александър Палиенко във форума Дриймленд - да сбъднем мечтите си заедно! За да прочетете мненията и да се включите в дискусията там, е необходима регистрация, която е безплатна и отнема само няколко минути. 

1 comment: